Over Ons

Voor het volgen van autorijlessen ben je bij Rijschool Pioneers aan het juiste adres!

Service en kwaliteit. Dat is waar Rijschool Pioneers voor staat. Wij zijn gespecialiseerd als autorijschool in het geven van autorijlessen met zowel een schakel auto als automaat. Heb je nog geen ervaring en weet je niet wat de juiste keuze zal zijn? Neem dan een gratis proefles! Tijdens deze proefles wordt er gekeken naar jouw behendigheid en jouw wensen. Zo weet je wat je kunt verwachten en kom je niet voor verassingen te staan.

De rijlessen worden gegeven door ervaren rijinstructeurs die meer als 10 jaar ervaring hebben. Zo heeft u altijd een veilig gevoel tijdens de lessen. Ook kunt u, indien u de Nederlandse taal niet goed beheerst, rijlessen nemen in het Engels en Arabisch. Het is immers belangrijk dat de communicatie met uw rijinstructeur goed verloopt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans verdient om deel te kunnen nemen aan het verkeer.

Naast de rijlessen bieden wij ook theorie cursussen aan. Dit is een fijne manier van oefenen en zo kun je examengericht trainen.

U kunt bij rijschool Pioneers vooruit, maandelijks of per les betalen.

Vaste instructeurs die zeven dagen per week en avonden voor jou beschikbaar zijn.

Gratis en vrijblijvende proefles, omdat we zo zeker zijn van onze kwaliteit.

Moderne, jonge auto’s die van alle gemakken zijn voorzien!